Over ons

Uitdelen Cupcakes op Koningsdag door VvLD

Stichting Vrienden van Landgoed Dennendal is opgericht in maart 2021 en heeft de ANBI-status.

De bestuurders van de stichting ontvangen geen beloning voor hun inzet en werk. Uitsluitend de gemaakte kosten die direct betrekking hebben op de activiteiten van de stichting worden vergoed.

Het Fonds Ondersteuning Cliënten Reinaerde financiert een deel van de projecten.

Onze jaarverslagen:

2021 (download pdf)
2022 (download pdf)
2023 (download pdf)

Clemens de Jager,
voorzitter

Laten Meedoen is een belangrijk thema in mijn carrière en privéleven. Wat vanzelfsprekend lijkt, is voor velen een onbereikbaar doel. Hoe mooi is het om een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van leven, in dit geval de bewoners van Dennendal. Als inwoner van Den Dolder zet ik mij graag in om het leven op Dennendal op te leuken met kleine en wellicht soms ook grote dingen.

Ingrid Wong,
secretaris

Het zijn vaak de kleine dingen die het leven extra mooi maken en ik zet mij dan ook graag in voor de bewoners van Landgoed Dennendal. We zijn tenslotte praktisch buren: ik woon en werk in Den Dolder, als zzp’er in communicatie en als eigenaar van de Werkwinkel, een flexwerkplek en basis voor maatschappelijke activiteiten.

Bas Jonker,
Penningmeester

Mensen met een beperking hoeven geen beperkt leven te leiden. Op het Landgoed Dennendal wonen bijna 200 mensen met een beperking, waaronder mijn zoon. Ik ben actief in de cliëntenraad vanuit de verwanten en merk in de praktijk dat er financieel minder tot geen ruimte meer is voor kleine, extra activiteiten. Dat is jammer want het zijn die kleine dingen die zo veel levensvreugde toevoegen. Daar wil ik mij met de stichting Vrienden van het Landgoed Dennendal voor inzetten.

Ineke van Haeften,
lid

Mijn zus Els woont sinds een aantal jaren op Dennendal, in Bloemenhof. Zij geniet van de dagbesteding, maar ook van alle extra georganiseerde evenementen, zoals de zomerfeesten. Ook vindt ze het heerlijk ergens een kopje koffie te drinken.
Ik heb 30 jaar gewerkt als longarts bij de tuberculosebestrijding in de regio Utrecht en in verschillende ziekenhuizen. Nu ben ik met pensioen en zet mij graag in via de cliëntenraad en deze stichting om de prima zorg op Dennendal aan te vullen met fijne activiteiten.

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?